ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
Физичкото обезбедување во Агенцијата го извршуваат лица со завршен курс за обезбедување, здобиени со лиценца и легитимација од Комората на Република Македонија за обезбедување имот и лица, истите се вработани во редовен работен однос и униформирани-видливо обележани со ознаките на ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ.
ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ
ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за квалитетно и навремено извршување на техничкото обезбедување на објекти работи со најсофистициран мониторинг центар кој 24 часа дневно ја обавува својата задача со контрола над обезбедуваните објекти со што целокупно се следат сите промени и случувања од претходно инсталираните алармни системи.
АЛАРМНИ СИСТЕМИ
Алармните системи се дизајнирани да детектираат неавторизиран пристап во одреден објект или простор. Тие содржат: палета сензори, контролна единица (алармна централа, тастатура) и систем за дојава. Сензорите детектираат натрапници преку најразлични методи и технологии.
ВИДЕО НАДЗОР
Системите за видеонадзор овозможуваат мониторинг над моменталната состојба, како и прегледување на снимка од обезбедуваниот објект или објекти локално, на компјутер, од оддалечена локација или пак од мобилен телефон.

Зошто ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ...

Во Македонија има многу компании за обезбедување на лица и имот и навистина е тешко да се одлучите на која од нив ќе ѝ ја доверите сигурноста на вашата фамилија, дом или бизнис. ПИТОН, агенцијата за обезбедување лица и имот, своето лидерско место во бизнисот за обезбедување го има стекнато поради високиот и гарантиран квалитет на услугите кои ги нуди. При неисполнети обврски, од наша страна, ПИТОН гарантирано го обештетува својот клиент. ПИТОН не дава празни ветувања, а нашиот персонал е секогаш подготвен за исполнување на сите барања на нашите клиенти. Како гаранција за ова е референтната листа на задоволни клиенти кои ги користат услугите на ПИТОН.

Повеќе за нас
14
години
ПРОФЕСИОНАЛНО ИСКУСТВО
250
стручно
ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛИЦА
1359
наши
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
500
нови
ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Сведоштва од клиенти

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Thomas Hunky
Themeforest Customer
star1
star2
star3
star4
star5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Olamoa Pmols
Themeforest Customer
star1
star2
star3
star4
star5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Linda Vanmos
Themeforest Customer
star1
star2
star3
star4
star5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Dirty Pixel
Themeforest Customer
star1
star2
star3
star4
star5

РЕШЕНИЈА ЗА ЗАШТИТА И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

за сите заинтересирани изготвуваме комплетни решенија со планови за заштита и обезбедување

За нас

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е компанија која е регистрирана за давање на услуги од областа на безбедноста и истата работи според Законот за обезбедување имоти и лица на Република Македонија.

 

Физичко обезбедување

Контакт инфо

  • Булевар Туристичка, комплекс Слобода лок.2, 6000 Охрид
  • +389(0)46 26 64 20
  • +389(0)46 26 28 26
  • +389(0)75 39 38 66
  • +389(0)76 42 12 30
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.