Испрати е-порака
(по желба)

Контакт информации

 • Булевар Туристичка, комплекс Слобода лок.2, 6000 Охрид
 • +389(0)46 26 64 20
 • +389(0)46 26 28 26
 • +389(0)75 39 38 66
 • +389(0)76 42 12 30
 • piton@piton.com.mk
 • piton_ohrid@yahoo.com

За нас

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е компанија која е регистрирана за давање на услуги од областа на безбедноста и истата работи според Законот за обезбедување имоти и лица на Република Македонија.

 

Физичко обезбедување

Контакт инфо

 • Булевар Туристичка, комплекс Слобода лок.2, 6000 Охрид
 • +389(0)46 26 64 20
 • +389(0)46 26 28 26
 • +389(0)75 39 38 66
 • +389(0)76 42 12 30
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.