РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt.

 • А.Д. Пружини и Текстил - Демир Хисар
 • АМД - Охрид
 • АМД - Гевгелија
 • А.Д. “АМАК - СП” - Охрид
 • А.Д.”ЕЗЕРКА” - Охрид
 • А.Д.”ЕМО” - Охрид
 • ACTUAL CLUB – Р.М.
 • МАКИТЕЛ
 • МЕГА СЕФ
 • ДАСС Инженеринг
 • Казина СЕНАТОР - РМ
 • Казина Мастер Бет Астра - РМ
 • Казина Голд Клуб - Р.М.
 • Казина Автомат клуб Мактрикс - Р.М.
 • Хотели Метропол и Белви - Охрид
 • Хотел Инекс ДРИМ - Струга
 • Хотел ГРАНИТ - Охрид
 • Хотел ИНЕКС ГОРИЦА - Охрид
 • Хотел ПЕЛАГОНИЈА ТИРИЦ - Ѓевѓелија
 • Хотел ДЕСАРЕТ
 • Хотел КЛИМЕТИЦА
 • Хотел МАРКОНИ - Св.Наум
 • Хотел КОЦАРЕВ
 • Хотел БИСЕР
 • Хотел ПЕЛАГОНИЈА ТИРИЦ - Гевгелија
 • Ноќен клуб РАСЧЕКОР- Битола
 • ЕУРО ТЕХНИКА - Охрид
 • Ј.П. Охридски Комуналец - Охрид
 • Ј.Н.У. Институт за сточарство
 • Ј.Н.У. Хидробиолошки Завод
 • Ј.Н.У. Национален Парк Галичица
 • Фудбалска Федерација на Македонија
 • Ракометна Федерација на Македонија
 • Локална самоуправа Охрид
 • “Европско движење во Република Македонија” - Скопје
 • ИМПУЛС -Космофон - Р.М.
 • СВИССЛИОН АГРАР - Ресен
 • СВИССЛИОН АГРОПЛОД - Скопје
 • СВИССЛИОН АГРОПЛОД - Ресен
 • АГРОПЛОД - Ресен
 • АМЦ Компјутери
 • САВА ТАБАК
 • SONY
 • Центар за наркозависници - Охрид
 • Центар за кардиоваскуларни заболувања
 • Ресторан Кај Џино
 • Ресторан Римес Плус
 • РЕМИС ДООЕЛ
 • “Холандска Комора” - Скопје
 • ТИНЕКС МАРКЕТИ
 • НЕПТУН ШОП
 • ORIGINAL MARINES – Р.М.
 • Конзулат на Република Турција - Охрид
 • Т.Ц. “Металика” Штрафара – Кичево
 • Тутунска Банка А.Д.Скопје - Р.М.
 • Тетекс Кредитна Банка А.Д. - Скопје - Р.М.
 • Инвест Банка А.Д. Скопје - Р.М.
 • Охридска Банка А.Д. Охрид SOCIETE GENERALE GROUP - Р.М.

За нас

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е компанија која е регистрирана за давање на услуги од областа на безбедноста и истата работи според Законот за обезбедување имоти и лица на Република Македонија.

 

Физичко обезбедување

Контакт инфо

 • Булевар Туристичка, комплекс Слобода лок.2, 6000 Охрид
 • +389(0)46 26 64 20
 • +389(0)46 26 28 26
 • +389(0)75 39 38 66
 • +389(0)76 42 12 30
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.