КОИ СМЕ НИЕ

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е компанија која е регистрирана за давање на услуги од областа на безбедноста
и истата работи според Законот за обезбедување имоти и лица на Република Македонија.

Профил на компанијата

Агенцијата е формирана во март 2003 година од стручни и високообразовани лица од областа на безбедноста, самодбраната и електро инженерството. Своето работење го започна во Охрид, за денес своето работење го прошири во сите градови ширум Републиката. Во последниве две години ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ бележи пораст во обемот на работата поради својата професионалност, точност и оптималност во извршувањето на задачите како и лојалност и дискреција кон своите коминтенти. Бројот на вработените во Агенцијата од ден на ден се зголемува, а моментално за сигурноста на нашите клиенти се грижат над 200 наши работници.

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во своето работење постојано се доопремува и усовршува со најнова опрема која е неопходна за професионален пристап кон дејноста обезбедување како и нови превозни средства: моторни возила (патнички и товарни), моторцикли, пловни објекти и др.

За нас

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е компанија која е регистрирана за давање на услуги од областа на безбедноста и истата работи според Законот за обезбедување имоти и лица на Република Македонија.

 

Физичко обезбедување

Контакт инфо

  • Булевар Туристичка, комплекс Слобода лок.2, 6000 Охрид
  • +389(0)46 26 64 20
  • +389(0)46 26 28 26
  • +389(0)75 39 38 66
  • +389(0)76 42 12 30
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.