НАШИОТ ПЕРСОНАЛ

Персоналот во ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ го сочинуваат искусни лица од областа на безбедноста,
самоодбраната и електро инженери кои се грижат за безрезервна посветеност за безбедноста на нашиот клиент.

Образование

Целокупниот персонал редовно подлежи на обука од областа на криминалитетот и детекција, запазување на дискрецијата и деловната тајна, овластувањата и примена на истите, ракување со огнено оружје и самоодбрана за што ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ располага со сопствен карате клуб за боречки вештини кој е активен и еден од трофејните во државата. Исто така целиот персонал е во редовен работен однос, со положен испит за обезбедување и легитимации за вршење на дејност.

Обуката и образованието за стекнување со лиценца за обезбедување на нашите го врши посебна наставна група составена од високи полициски службеници професионалци со искуство во областа на безбедноста кои се назначени од страна на Министерот за внатрешни работи на Р.М.

За нас

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е компанија која е регистрирана за давање на услуги од областа на безбедноста и истата работи според Законот за обезбедување имоти и лица на Република Македонија.

 

Физичко обезбедување

Контакт инфо

  • Булевар Туристичка, комплекс Слобода лок.2, 6000 Охрид
  • +389(0)46 26 64 20
  • +389(0)46 26 28 26
  • +389(0)75 39 38 66
  • +389(0)76 42 12 30
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.