СЕРТИФИКАТИ

поставуваме амбициозни, мерливи и остварливи цели за квалитетот, околината и безбедноста

За да ги постигнеме, одржиме и зајакнеме тие вредности, трајно се обврзуваме:

 • Да вработуваме стручен и амбициозен персонал кој ќе има можност и обврска постојано да се развива и усовршува;
 • Да набавуваме најсовремени материјали и опрема, како и да ја одржуваме и подобруваме инфраструктурата и околината за пријатна работа;
 • Да негуваме и развиваме партнерски односи со добавувачите;
 • На корисниците на услуги да им понудиме најоптимални и целосни решенија;
 • Да се реализираат решенија кои во целост ги подржуваат барањата и потребите на корисниците на услуги;
 • Да  водиме грижа за животната срeдина и околина;
 • Рационално да ја трошиме енергијата, суровините и останатите природни ресурси;
 • Одговорност кон вработените преку воведување на безбеносни мерки, намалување на ризикот од повреди и здравствени проблеми;
 • Да поставуваме амбициозни, мерливи и остварливи цели за квалитетот, околината и безбедноста.

За нас

ПИТОН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ е компанија која е регистрирана за давање на услуги од областа на безбедноста и истата работи според Законот за обезбедување имоти и лица на Република Македонија.

 

Физичко обезбедување

Контакт инфо

 • Булевар Туристичка, комплекс Слобода лок.2, 6000 Охрид
 • +389(0)46 26 64 20
 • +389(0)46 26 28 26
 • +389(0)75 39 38 66
 • +389(0)76 42 12 30
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.